října v den našeho 26. výročí svatby jsme podepsali smlouvu na baráček s číslem popisným 260. No jak říkám, splněný sen. A ještě jeden sen jsme si hodlali splnit postavit si vlastní kamna - vlastně tak trochu pohádkovou pec. Nakoupili jsme na ní materiál ještě dřív, než jsme měli stavební povolení. Tak velké bylo naše natěšení. Rekonstrukce se hodně vlekla. (rok jsme čekali na projekt, dále pak na stavební povolení a nakonec na řemeslníky). Nakonec jsme se do toho pustili sami, jen s jedním zedníkem.
jazyka na FF UK, s praxí 20 let - především soukromá výuka, ale i na střední škole, gymnáziu, VOŠ a VŠ, časté pobyty v Itálii, rovněž výuka angličtiny na ZŠ, SŠ, konzervatoři, gymnáziu i VŠ, FCE, pobyt v Austrálii. více> Vyučuji mládež od 15 let, dospělé. Angelo Gerardi Kam můžu dojíždět: Praha (část) Výuka u mě: ne Učím také on-line Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) Vzdělání, praxe: absolvent střední umělecko-průmyslové školy v Lecce, a vysoké školy Fakulta architektury, Polytechnický institut v BariJitka Vaňková (69 let) Kam můžu dojíždět: Praha (celé město), Jesenice (okres Praha-západ), Hostivice, Roztoky (okres Praha-západ), Černošice, Mníšek pod Brdy, Rudná (okres Praha-západ), Jílové u Prahy, Horoměřice a další Výuka u mě: Jesenice (Zdiměřice-ulice Ke Kapli) (okres Praha-západ) Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) Italština zábavnou formou konverzace s možností probrání gramatiky, vhodná pro všechny věkové skupiny Vzdělání, praxe: Střední ekonomická s maturitou, Italský institut v Praze + státní zkouška z italštiny.
Vzdělání, praxe: VŠE, lektorka jógy a cizích jazyků, učitelská praxe výuky italštiny a němčiny od roku 2008. Cizí jazyky jsou mou vášní a nevěřím, že na ně někdo nemá talent. Není špatných studentů, je jen špatných učitelů a metod. První lekce je zdarma. více>Bc. Jana Krám Zárybnická, DiS. (45 let) Dojíždění za žákem: ne Výuka u mě: Praha-Nové Město (Karlovo nám. ) Učím také on-line Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a angličtinu pokud jsou žáci dva, cena je 700 pro oba za 60min. V ceně je samozřejmě i káva, čaj nebo voda. 45min = 375kc (pro dva 525) I can teach also in English. Vzdělání, praxe: absolventka italského gymnázia+ státnice, částečně i ital.
Absolvent VŠ. Mám zkušenosti s výukou středoškoláků angličtiny a matematiky. Vyučuji mládež od 15 let, dospělé. Orientační cena výuky:400 - 450 Kč / 60 minutDojíždění je bez příplatku. Tore Nono Kam můžu dojíždět: Praha (celé město) Výuka u mě: Praha-Nové Město Učím také on-line Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) Nevyučuji v češtině. I can teach in English. Enseño en español. Vzdělání, praxe: Jsem rodilý mluvčí italštiny a nabízím výuku italštiny. Jsem Mgr, vystudoval jsem universitu a byl jsem universitní assistant lektor.
lektoři italštiny ve městě VelvaryPředání vzkazu lektorovi, který není poptávkou soukromé výuky, je placená služba. Cena je 50 Kč za každý vzkaz. 1) Nejprve napište lektorovi (nebo více lektorům) vzkaz. E-mailem vám ihned pošleme fakturu 2) Po zaplacení poplatku budou vzkazy obratem odeslány 3) Budete moci sledovat doručenky (čas přečtení lektorem).
GPS navigace Mio Spirit 7500 LM - Velvary, Kladno - Sbazar.cz Optimální trasa autem mezi městy Velvary a Kladno má vzdálenost 0 km a doba cesty je 0 min. Náklady na cestu jsou 0 Kč při spotřebě 6 litrů/100 km a
GPS navigace Mio Spirit 7500 LM - Velvary, KladnoCena: 700 KčProdám mnou absolutně nevyužitou kvalitní satelitní navigaci Mio Spirit řady 7500 LM v top stavu. Tato navigace vám nikdy nezestárne protože má neomezenou možnost aktualizace mapových podkladů. Stačí připojit k počítači a pomocí přiloženého programu se mapy samý stáhnou do přístroje.
Pokud si lektor vzkaz vůbec nepřečte, po dvou týdnech můžete zažádat o vrácení poplatku. 4) Přímý kontakt na lektora vám předat nemůžeme. Lektor není povinen na vzkaz odepsat, ale pokud tak učiní, předá vám na sebe kontakt sám. Odesláním souhlasíte s obchodními podmínkami. Lektoři italštiny ve městě VelvaryInzeráty jsou řazeny podle úspěšnosti. Lektoři učí soukromě. Za výuku se platí přímo lektorovi. Můžete lektorům napsat nezávazné poptávky. Luigi Spizzirri (50 let) Kam můžu dojíždět: Kladno (celé město), Slaný, Stochov, Unhošť, Buštěhrad, Velvary, Tuchlovice, Lány, Hřebeč, Velká Dobrá, Hostouň, Braškov, Velké Přítočno, Praha (část) a další Výuka u mě: Hostivice (Hostivice) Učím také on-line Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) Vzdělání, praxe: ITG BATTISTI ROMA, učitel (rodilý mluvčí), italštiny nabízí soukromou výuku jazyka, dle individuální potřeb studenta, začátečníci i pokrokročilejší, konverzace, příprava na zkoušky.
Kladno - Knovíz - Velvary - Arriva Inzerát GPS navigace Mio Spirit 7500 LM v okrese Kladno, cena 700Kč, od Zasloužilý uživatel Seznamu na Sbazar.cz. Popis: Prodám mnou absolutně
Pro všechny, kteří se chtějí zdokonalit a získat jistotu při mluvení. 15 praxe v ČR, vč. jazykových školOrientační cena výuky:400 - 500 Kč / 60 minut+příplatek za dojíždění do 50 Kč Dalších 58 lektorů italštiny najdete v sekci výuka on-line. Lektoři z okolíInzeráty jsou řazeny podle úspěšnosti. Daniela Gaffarelli (79 let) Dojíždění za žákem: ne Výuka u mě: Praha-Vinohrady (Přemyslovská) Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) výuka v pracovní dny od 12. 30 do21.
Vzdělání, praxe: Absolvent gymnázia, student druhého ročníku zahraničního oboru v AJ, prvního ročníku FF UK Italianistika. Certifikát CAE, italský certifikát B2, roční praxe s výukou dětí i dospělých (4 studenti). NOVÝ LEKTOROrientační cena výuky:Osobně: 300 Kč / 60 minutDojíždění je bez příplatku. On-line: 200 Kč / 60 minutSimone Serra (43 let) Kam můžu dojíždět: Praha (část) Výuka u mě: ne Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) Jazyky se učím celý život a vím a rozumím, jaké jsou typické obtíže, se kterými se student setkává, konkrétně pro italštinu. Mám neformální přístup k výuce jazyka a rád využívám různé prostředky k přenosu jazykového konceptu. Vzdělání, praxe: Italský rodilý mluvčí dlouhodobě žijící v Česke republice.
(((PROUD#))) Velvary Baník koukněte se živě 19 října 2022 Kladno - Knovíz - Velvary. 612. Platí od: 11.12.2022. Kladno,Ronovka. Pchery,Humny. Pchery,ObÚ. Pchery,Theodor. KLADNO,AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ.
Dlouhodobý pobyt v Itálii a praxe v cestovním ruchu. Orientační cena výuky:400 Kč / 60 minut+příplatek za dojíždění do 100 KčMgr. Lucie Puskásová Kam můžu dojíždět: Praha (část) Výuka u mě: ne Učím také on-line Vyučuji španělštinu, italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a další obory I can teach also in English. J'enseigne aussi en français. Vzdělání, praxe: Absolventka magisterského programu oborů Hispanistika a Lusobrazilská studia na FF UK v Praze. Vystudovala jsem rovněž bakalářský program na FTK UP obor Rekreologie - Management rekreace a sportu a také Španělskou a Portugalskou filologii na FF UP. více>Orientační cena výuky:Osobně: 1000 Kč / 60 minutDojíždění je bez příplatku. On-line: 800 Kč / 60 minutMgr.
Martin Němeček (63 let) Dojíždění za žákem: ne Výuka u mě: Praha-Vinohrady (nám, Míru) Učím také on-line Vyučuji češtinu pro cizince, italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a další obory I can teach also in English. Ich unterrichte auch auf Deutsch. Преподаю также на русском языке. Vzdělání, praxe: vzdělání FFUK - klasická filologie, SJZ - němčina, novořečtina, Konzervatoř v Praze, AMU - obor - klavír praxe: Konzervatoř v Praze (3 roky), Jazyk. škola HMP(18 let), Deutsche Schule Prag (5 let), gymnázium Praha 3, ( 7 let), Park Lane SchoolMgr. Jan Mrva (30 let) Kam můžu dojíždět: Praha (celé město), Teplice (celé město), Bílina, Krupka, Duchcov, Dubí, Osek (okres Teplice), Košťany, Proboštov, Novosedlice, Hrob, Bystřany, Hrobčice, Hostomice (okres Teplice) a další Výuka u mě: ne Učím také on-line Vyučuji švédštinu, italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a další obory I can teach also in English.
(((sledovat živě!!!))) Velvary Baník koukněte se 19 října 2022 Jízdní řád autobusu 623 ze zastávky Velvary, nám. směrem Kladno, Autobusové nádraží. 44, Kladno, Poldi3. 46, Kladno, Autobusové
También enseño en español. Vzdělání, praxe: Absolvent FF UK (španělština, portugalština, švédština, italština), odborný asistent na PEF ČZU. Zkušenosti s individuální i skupinovou výukou. Studijní, pracovní a badatelské pobyty v zahraničí (Portugalsko, Španělsko, Švédsko, Itálie). Více info na honzamrva. com Vyučuji mládež od 15 let, dospělé. Barbora Vidicová Kam můžu dojíždět: Praha (část) Výuka u mě: ne Učím také on-line Vyučuji češtinu pro cizince, italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a francouzštinu. Lektorka při jazykové škole.
Plánování trasy Velvary - Kladno - dopravaOptimální trasa autem mezi městy Velvary a Kladno má vzdálenost 0 km a doba cesty je 0 min. Náklady na cestu jsou 0 Kč při spotřebě 6 litrů/100 km a ceně paliva 32 Kč/litr. Vlastní výpočetOpačný směr Kladno-VelvaryVelvary - Vyhledávání trasPlánovač tras autemPlán trasy Velvary-Kladno, dopravní události, spotřeba palivaMapa ke staženíCaution: Vyznačené trasy a navigace jsou informativního charakteru, nelze používát pro krizové a bezpečnostní situace. Data trasy a navigace z HERE. Spotřeba paliva na trase Velvary-Kladno (0 km 0 min)Vzdálenost [km]Spotřeba [l/100 km]Cena za litr paliva [Kč]Uložit spotřebu a cenu paliva Spotřeba: 0.
Praxe v turistickém ruchu. Dlouhodobý pobyt a vazby na Itálii. PO DOMLUVĚ KONVERZACE S RODILÝM MLUVČÍM V RÁMCI VÝUKY ZDARMA. I can teach also in English. Vzdělání, praxe: Lektorka v jazykové škole. Praxe v překladatelské agentuře a cestovním ruchu. Mluvím česky - rodilá mluvčí, anglicky, francouzsky a italsky. Orientační cena výuky:500 Kč / 60 minut+příplatek za dojíždění 0-200 KčMgr. Lenka Šídová Kam můžu dojíždět: Praha (celé město) Výuka u mě: ne Učím také on-line Vyučuji francouzštinu, italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a další obory I can teach also in English. Vzdělání, praxe: Gymnázium, Fakulta žurnalistiky UK, Fakulta sociálních věd UK, Pedagogická fakulta UK Praxe 35 let více>Filip Danihelík (21 let) Kam můžu dojíždět: Praha (část) Výuka u mě: ne Učím také on-line Vyučuji český jazyk, italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a angličtinu.
školy. I když mám mezinárodní certifikát CILS, nejlepší škola byl pro mě můj dlouhý pobyt v Itálii ( od r. 1999). Cítím se více Italka než Češka:). více> Vyučuji děti od 10 let, mládež, dospělé. Ing. Martina Jandová (52 let) Dojíždění za žákem: ne Výuka u mě: Praha-Staré Město (Uhelný trh) Učím také on-line Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) a němčinu Nácvik dokonalé výslovnosti, aktivní používání jazyka formou otázek a odpovědí. Vlastní metoda, při níž je podmínkou každodenní domácí příprava 30 min., kdy student nahlas vyslovuje zadaný text. Pomohu Vám k motivaci a radosti z učení, což vede k úspěchu.
Vzdělání, praxe: Profesor Italského původu. 40 let praxce a zkušenost ve výuce na klavír, klávesy a hudební teorii a Italštiny (RODILÍ MLUVČÍ) Profesionální pianista jako solista. Skladatelská činnost. Praxe s dětmi od tři let. Možnost výuky v Italštine i Angličtine. více> Vyučuji děti od 6 let, mládež, dospělé. Orientační cena výuky:400 Kč / 60 minut+příplatek za dojíždění 0-200 KčVeronika Krupíková (46 let) Dojíždění za žákem: ne Výuka u mě: Praha-Smíchov, Praha-Vinohrady Učím také on-line Vyučuji italštinu (začátečníci, středně pokročilí, pokročilí) Ceny za 1 osobu: 400 Kč /45 min, 500/ 60 min. Ceny za 2 osoby: 600 Kč /60 min. Vzdělání, praxe: Absolventka gymnázia- humanitní obor a zdrav.
Jak do Velvary v Kladno Autobus nebo Vlak? - Moovit - Tomáš Petera. Podnikatel, který v prvním desetiletí století ovládal majetkově jak Baník Ostrava, tak SK Kladno. Oba týmy hrály nejvyšší