1. liga | iSport.cz - Blesk
Red Bull Salzburg vs Sparta Praha, 2023-01-16 - Friendlies
Diskuzní fórum | Fanzóna | Mountfield HK
Olé at the wheel! @Richmond (29. 2019 19:07): Tak z pohledu diváka je EL lepší každopádně, když LM není na ČT ale blbym O2. Soupeři super, ale bude to jasný čtvrtý místo. Z mýho tipu vyšel akorát Dortmund škoda. Ze třetího koše mohl být někdo hratelnější. @Can (29. 2019 19:27): tak jasný, takový zápasy jsou nejlepší a výsledek je pak trochu vedlejší;) 300 miliónů, to je po Rosickym nejvíc, to se asi opravdu nedá nic dělat. Snad bude světlou výjimkou a nebude se zhoršovat, ale známe to:/ @rikuhahl (29. 2019 19:21): To já bych asi radši aby to byl výkon jako na Chelsea, dostat klidně bůra, ale dát jim dva, tři góly a prostě bojovat o každou šanci zaútočit, aspoň teda s tou Barcelonou a Dortmundem který jsou hodně jinde. Inter nevim jak na tom letos bude, ale třeba tam bude šance zabojovat o ten výsledek a možná se poprat i o EL.
Red Bull Salzburg vs Sparta Praha live score, H2H and lineups
(sport>>) RB Salzburg Dinamo Záhřeb koukněte se 5 října 2022
Online: Salzburg - Sparta 0:0, Přípravný zápas - Fotbal iDNES.cz
2019 22:23): Příbram = Jerevan, stejný výkon od vás jako v EL, proto jsem byl naštvanej, jen s tím rozdílem, že Příbram je lepší než Pjunik:) Mám pocit, že si někteří hráči Jablonce myslí, že jsou to nějaké hvězdy a takové týmy budou v pohodě porážet, někdy je taková facka potřeba, jen letos je to už druhá... Jinak Spurs 80% držení míče, to byla házená ne? :) Ale střely na bránu 3:2 pro Newcastle... @Drolin (25. 2019 22:23): Pokud bude nadále vsázet na Radakoviče nebo Štetinu, tak nevydrží ani do zimy:)) Pro mě za mě, klidně ať v tom pokračuje, alespoň bude co rozebírat a čemu se smát:)) Hložek je ale fakt borec, i dnes patřil jednoznačně k nejlepším Sparťanům. Snad se mu budou vyhýbat zranění... @Richmond (25.
Jílkovi naopak nevěřím, že přežije do léta. A Radakovič je vtip... mají Lishku a nehraje (vlastně i Kaya). No snad někdo už vykoupí Hložka, v tom nefungujícím klubu to má pěkně těžké a ještě je táhne. Jinak černý víkend! Jablonec i Spurs prohry:/ I když s Příbramí to vypadalo mázlé. Dnes byla Sparta v Liberci doslova zesměšněna. Slovan bez tří klíčových hráčů, s Mikulou na stoperu, s flinkem na hrotu a i tak to bohatě stačilo + dostat dva góly od druholigového atleta, to je pane Jílku vskutku na pováženou:))) Cenu pro nejlepšího komika dostane Mr. Kiks Radakovič, kterému však zdatně sekundoval jeho kolega Hancko. Člověk si začíná říkat, kam až ta Sparta dokáže klesnout...
2019 22:31): Ještě jsem neviděl TV záběry. Z tribuny to vypadalo všelijak, ale všemocný VAR to posvětil, takže o správnosti verdiktu nemůže být přeci sporu! (ale nedivil bych se, kdyby to byla kompenzace za zářezy z předcházejících zápasů) @paver (25. 2019 22:11): Ovšem tedy ta jedna penalta pro Liberec byla naprosto nedůstojná. Hanousek šlápne na nohu sparŤanovi a je to pencle:) @paver (25. 2019 22:11): Super, Liberci vždy věřím na Spartu:).
Velká zkušenost pro Kolín, doma držel krok se Salcburkem | Hokej
Fotbal: Salzburg - program zápasů - Livesport
:)) Tak premiérový přímý přenos z univerzitního fotbalu na Sport TV se exterémně vydařil, naprosto parádní zápas, napínavý až do konce, komentátoři málem přišli o hlas a museli podstoupit měření tlaku. Jen ta dál! :) Mimochodem během přenosu šokující informace, že QB Colts končí kariéru v 29 letech (mentální opotřebení), což tedy nenačasoval úplně dobře:) Jde o hráče, jenž si vzal Češku a který relativně často navětěvuje v létě ČR a chodí i do posilovny na Lužinách:) @Red (16.
Liberec vs Plzeň | 1. kolo | Góly, šance, zákroky. Koukněte na sestřih
Sport – Diskuze – Databáze-her.cz