GKS Katowice vs Rekord Bielsko-Biala Live Scores | LiveScoreThe latest football scores, line-ups and more for GKS Katowice vs Rekord Bielsko-Biala. Your live football score for GKS Katowice vs Rekord Bielsko-Biala in the Club Friendlies from LiveScores. com, covering football, cricket, tennis, basketball and hockey livescores.
GKS Katowice vs Rekord Bielsko-Biala free live score and video stream(2019/07/20)GKS Katowice vs Rekord Bielsko-Biala live score (and video online live stream) starts on 2019/07/20 at 23:00:00 UTC time in International Club Friendly. Here on GKS Katowice vs Rekord Bielsko-Biala LiveScore you can find all GKS Katowice vs Rekord Bielsko-Biala previous results sorted by their H2H matches. More details:GKS Katowice scheduleRekord Bielsko-Biala scheduleAiScore football LiveScore is available as iPhone and iPad app, Android app on Google Play and Windows phone app. You can find us in all stores on different languages as "AiScore".
Zamierzałam się wyluzować i zobaczyć, co się wydarzy. Teraz już wiemy, że udało mi się pobić mój osobisty rekord w tym Wielkim Szlemie i dojść do półfinału. Bycie nastoletnim mistrzem Wielkiego Szlema przerwało proces dorastaniaPo zdobyciu Wielkiego Szlema można by pomyśleć: "Teraz mogę być szczęśliwa do końca życia", ale jest zupełnie odwrotnie. Nie wiedziałam, że tak to będzie wyglądać.
Na przykład nie umiem piec i jestem kiepska w gotowaniu, a mimo to staram się zmieniać każdy przepis, żeby był zdrowszy, z mniejszą ilością cukru i mąki. Zaczynam normalnie, dodaję składniki, ale potem myślę, że jest za dużo cukru lub za dużo masła. Odejmuję je więc i ciasto wychodzi okropne. Mój tata nie lubi marnować jedzenia, ale jeśli upiekę coś takiego jak brownie, po prostu wyrzuca to ciasto, bo jest naprawdę niedobre i nikt nie jest w stanie go zjeść. Zobacz również: Mała Jadzia ruszyła w świat.
Potem, po naprawdę świetnych dwóch tygodniach, chciałam jeszcze więcej, więc to było jak koło, w którym się zapętlałam. Muszę utrzymywać swoje oczekiwania na tym samym poziomie. Myślę, że w tym roku jest mi łatwiej, bo lepiej rozumiem cały proces pracy i funkcjonowania w zawodowym sporcie na tak wysokim poziomie. W zeszłym roku po Australian Open zdobyłam tytuł w Adelajdzie, a następnie kolejny tytuł w Rzymie. Zakończyłam sezon w pierwszej dziesiątce na świecie i zakwalifikowałam się do prestiżowego turnieju mistrzyń WTA Finals.
To wciąż trochę abstrakcyjneTo naprawdę pokazało mi, że należę do czołówki rankingu WTA i mam nadzieję, że zostanę tam na dłużej. Ale przede wszystkim musiałam udowodnić to sobie samej. To jest wciąż trochę abstrakcyjne, ale dziś oficjalnie zostałam numerem jeden po wygraniu trzech turniejów WTA 1000 z rzędu… To pokazuje mi, że robimy dobrą pracę i od początku zmierzaliśmy we właściwym kierunku.
GKS Katowice - Soccer, Poland: Results, Fixtures, GKS Katowice v Rekord Bielsko-Biala liveGKS Katowice results and fixtures (Soccer - Poland) on Soccerstand. com: Follow GKS Katowice live scores, final results, fixtures and standings on this page! Soccerstand. com offers team pages (e. g. GKS Katowice), competition pages (e. English Premier League), category pages (e. English soccer with all the latest results from many English soccer competitions - from Premier League to semi-professional competitions) and also sport pages (e. soccer scores with all today's soccer matches - real-time livescore, today's final results and scheduled games). Upcoming matches: 14.
Potem w jej życiu działy się cudaTak właśnie postępuje perfekcjonista. Czasami zmieniamy rzeczy, które powinny być o wiele łatwiejsze, bo wydaje nam się, że znamy lepszy sposób i umiemy lepiej. W zeszłym roku na korcie miałam pod tym względem wiele wzlotów i upadków. Gdy tylko grałam z niskimi oczekiwaniami i wysokimi standardami, to było naprawdę dobrze.
Po wygranej w Roland Garros czułam, że cały mój świat wywrócił się do góry nogami. Kilka pierwszych miesięcy było naprawdę trudnych, jeśli chodzi o pogodzenie tenisa z obowiązkami poza kortem. Pamiętam, że gdy przyjechałam do Australii w 2021 r. — był to pierwszy turniej wielkoszlemowy po zwycięstwie w Paryżu. Byłam w innej strefie czasowej niż Polska i mogłam całkowicie wyłączyć telefon. To było dla mnie naprawdę fajne i dało mi dużo spokojnego czasu, pierwszy raz od miesięcy. Jednak przed Australian Open wciąż odczuwałam napięcie i moje wyniki nie były tak dobre, jak na French Open. Teraz, po roku, w trakcie Australian Open 2022, byłam już w spokojnym nastroju.
Zrobiłam wszystko, aby być gotową do obrony tytułu mistrzowskiego we French Open i grałam solidny tenis. Czułam jednak, że ludzie oczekują ode mnie czegoś więcej, niż dojścia do ćwierćfinału. Gdybym w 2020 r. dotarła do ćwierćfinału, byłabym bardzo szczęśliwa. Musiałam więc stale przypominać sobie, że nie da się wygrywać każdego meczu. Z łatwością mogłabym odciąć się od tego wszystkiego, co przeczytałam lub usłyszałam od innych ludzi — ale moje wymagania wobec samej siebie były najgorsze. Moja psycholog Daria Abramowicz bardzo mi pomogła, jeśli chodzi o lepsze zrozumienie siebie i tego, dlaczego jestem taką perfekcjonistką. Perfekcyjne gotowaniePrzykłady tego można znaleźć także w moim codziennym życiu.
Rekord Bielsko-Biala (Women) x Gornik Leczna (Women Расширенная статистика выступлений Daniel Feruga, игрока клуба Rekord Bielsko-Biala. На данной странице представлена статистика выступлений игрока